Feosol نام تجاری سولفات آهن، مکمل غذایی بدون نسخه (OTC) است که برای جلوگیری یا درمان سطح پایین آهن خون استفاده می شود. کمبود آهن رایج ترین کمبود تغذیه ای در آمریکا است. ورزشکاران، زنان جوان، گیاهخواران و افراد مسن بیشتر از دیگران در معرض کم خونی هستند. فروس سولفات یک ماده معدنی است. این ماده موجب تامین آهن بدن میشود که برای انتقال اکسیژن به اندامهای های بدن ضروری است. این دارو به افرادی که دارای کم خونی فقر آهن ناشی از رژیم غذایی ضعیف، خونریزی بیش از حد، اختلالات دیگر و یا بارداری هستند، کمک میکند.
هشدارهای قرص آهن (فروس سولفات)
- شما باید این دارو را دور از دسترس کودکان قرار دهید. مصرف تصادفی بیش از حد محصولات حاوی آهن یکی از دلایل اصلی مسمومیتهای مرگبار در بچه ها است. اگر دچار این مشکل شدید، بلافاصله به نزدیکترین اورژانس مراجعه کنید.
- این دارو را در شرایط خاص مانند سندروم اضافه بار آهن، کم خونی همولیتیک (عدم وجود گلبول های قرمز خون)، پورفیری (نوعی اختلال آنزیم ژنتیکی که باعث ایجاد علائم بر پوست و یا سیستم عصبی می شود)، تالاسمی (اختلال ژنتیکی سلول های قرمز خون)، اعتیاد به الکل و هرگونه اختلالات خونی مصرف نکنید.
- همچنین اگر سابقه مصرف یا سوء مصرف الکل، مشکلات کبدی؛ یا مشکلات معده یا روده، مانند زخم یا کولیت دارید، به پزشک اطلاع دهید.
- در هنگام مصرف سولفات آهن، نباید مقدار زیادی ویتامین مصرف کنید، مگر اینکه پزشک به شما اجازه این کار را بدهد.
- سولفات آهن ممکن است با آزمایش های تشخیصی خاص تداخل داشته باشد. قبل از اینکه هر آزمایشی انجام دهید، به پزشک در مورد مصرف این مکمل اطلاع دهید.
- بیش از 2 ساعت قبل یا بعد از مصرف فروس سولفات نباید از آنتی اسیدها یا آنتی بیوتیک ها استفاده کنید.
- اگر شما سالمند هستید، باید دوزهای پایینتر این مکمل را مصرف کنید. دوزهای بالاتر ممکن است مؤثر نباشند و احتمال یبوست ناشی از آن را در افراد جوان افزایش میدهد. برای کنترل علایم بیماری علاوه بر مصرف فروس سولفات باید از رژیم غذایی خاص هم پیروی کنید.
عوارض جانبی
- سولفات آهن ممکن است باعث یبوست و ناراحتی معده شود. اگر این عوارض جانبی شدید یا طولانی شد، باید به پزشک مراجعه کنید.
- این دارو ممکن است مدفوع را تیره کند که بی ضرر است؛ اما مدفوع سیاه می تواند نشانه ای از خطر باشد و نیاز به کمک های اورژانسی دارد.
- این مکمل ممکن است موجب لکه روی دندان شود. برای به حداقل رساندن این اثرات میتوانید هفته ای یکبار دندانها را با جوش شیرین بشورید.
...
برای مطالعه ادامه متن به لینک زیر رجوع نمایید:
- ۹۸/۰۵/۰۷